Designfutes.hu - Egészséges fűtés
Egészséges fűtés

Nem csak szép, egészséges is

A Rayglass fűtőpanelek a lakótér melegét infravörös tartományú fényhullámok hatásával hozza létre. Ennek ötletét a gyártó a Nap-tól vette át. Hatása is hasonló a téli Nap melegítő tulajdonságához; miközben a testet átmelegíti, a levegő nem melegszik. Testünknek a felfűtött levegőre nincs szüksége, mert az csökkenti a szervezet hőszabályozásának hatékonyságát. A Rayglass minden irányban sugározva telíti a légteret, ezzel egyenletes hőmérsékletet hoz létre az egész helyiségben, ahol elhelyezésre került. Ugyanaz a hőmérséklet mérhető a padlótól 50 cm-re vagy 2 méterre.

Elsődleges hatása az ablak mögötti vagy szabad téri téli napozáshoz hasonlítható. Amit az infravörös fénysugarak elérnek, azt melegítik. Ha belépünk egy hideg szobába, és a napfény behatol az ablakon keresztül, azonnal érezzük annak melegítő erejét. Ezért a Rayglass hősugárzó panelek hatékonyabbak, mint a hagyományos fűtőtestek.

egészséges fűtés

A Rayglass kiegészítő fűtés az emberi szervezet számára egészséges.

A szervezetnek nem meleg levegőre van szüksége, hanem sugárzó hőre. A Rayglass fűtőelemek alkalmazásával a belső térben a függőleges hőelosztás egyenletes, nem száll fel a meleg levegő. A levegő keringése miatti szálló por lebegésével, és a poratka belélegzésével a Rayglass hőleadók használata esetén nem kell számolni, ami a légutak és a tüdő védelme szempontjából igen fontos tényező.

Ezt az előnyét leginkább az asztmások és allergiások tudják megérteni.

Az infravörös sugarak igen jótékony hatásúak a keringési zavarokban, pl. nyaki fájdalomtól vagy reumás betegségben szenvedők számára is.

 

Kapcsolat

Designfutes.hu - Amega Studio Kft.

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info-kukac-designfutes-pont-hu