Designfutes.hu - Gazdaságos fűtés
Gazdaságos fűtés

Elektromos fűtés másképp

Az elektromos energia felhasználása fűtési célra nem új technológia, csak háttérbe szorult a fosszilis energiahordozók olcsóbb ára miatt. Ez már a múlt. Növekvő mértékben megújuló, azaz a természetben folyamatosan rendelkezésre álló mozgási- vagy hőenergia betáplálásával állítható elő. Sok szakember véleménye szerint a jövő energiahordozója. Szerintünk a jelen energiahordozója, a létrehozásának legoptimálisabb módja a közeljövő műszaki kihívása.

Előállítása már jelenleg is lehet ipari, de akár háztartási méretben is gazdaságos.

Sajnos nem minden otthonban működtethetünk házi vulkánt vagy gejzírt,
vulkán gejzír
olajkutat vagy földgáz kutat,
olajkút földgázkút
de még atomerőművet sem.
atomerőmű atomerőmű
Jelenleg az elektromos energia alkalmazása az egyetlen módja, hogy magunknak állítsunk elő energiát a szükségletünk szerint.
napelem szélmalom

A Rayglass fűtőpanelek saját energiatermelő berendezés telepítése esetén is alkalmazhatók.

Gazdaságos fűtés

A gazdaságossági előnyök nyilvánvalóak. A Rayglass fűtőtestek használatával jelentős energia megtakarítás érhető el a hagyományos radiátorokkal szemben már azzal is, hogy a levegőt nem melegíti fel. Ezzel a hőveszteség drasztikusan csökken.

A Rayglass radiátorok alkalmazásával jelentős megtakarítás érhető el - a létesítés árát és az üzemeltetés költségét összehasonlítva - a hagyományos hőtermelő berendezésekkel. Ennek oka egyszerű: nem szükséges a költséges kazán, a fűtőközeget továbbító csővezeték hálózat, a kémény, valamint nem merül fel azok karbantartási költsége. A fosszilis energiahordozóval működő kazánok és hagyományos fűtőberendezések jelentős hőveszteséggel dolgoznak, és ehhez jönnek az elkerülhetetlen gáz vagy kőolaj felhasználás növekvő költségei.

Mindezekre a Rayglass alkalmazása során nincs szükség!

A hőszükséglet pontosan kalibrálható időben és térben.

Az optimális áramfelhasználás érdekében a fűtőelemek lehetőséget kínálnak arra, hogy az automatikus ki- és bekapcsolást, és a fűtési időt digitális időzítővel, vagy hagyományos szobatermosztáttal tudja szabályozni. Annak érdekében, hogy az optimalizált villamos energiafogyasztás az Ön számára ne csak hasznos, de kényelmes is legyen, a rendszer opcionális tartozékát képezi a GSM modul, amivel akár egy SMS küldésével is működtetheti a fűtését. Egyes modellek tartalmazzák a szabadalmazott OTG rendszert (One Touch Glass), amely szabályozza a hőmérsékletet és magas szinten optimalizálja az energia felhasználást.

 

Kapcsolat

Designfutes.hu - Amega Studio Kft.

Cím: 1095 Bp, Soroksári út 42.
Tel: +36 1 239 5442
Fax: +36 1 413 0307
E-mail: info-kukac-designfutes-pont-hu